Matservering under corona
Av hensyn til smittevern, innfører vi endringer i tilbereding og servering av mat.
Enkelte av disse vil dere oppleve.
Vi anbefaler at alle som er involvert i matservering benytter ansiktsmaske/munnbind og rene engangshansker.
Smørbrød
Hvert enkelt smørbrød blir servert på små tallerkener dekket med folie.
Majones og remulade kommer i porsjonskuvert.
Karbonader og flyndre er pakket individuelt inn og gjesten pakker selv ut denne og legger over på tallerken.
Suppe
Serveres som normalt i porselensskåler dekket med folie.
Brød og smør følger med i papirpose.
Salater
Serveres som normalt i porselensskåler dekket med folie.
Brød og smør i papirpose, dressing i egen kopp.
Varmretter
Serveres i forseglede cateringbokser.
Porselenstallerken blir dekket på bord eller delt ut.
Gjesten legger selv maten over på tallerken.