Velkommen til STG28 kjøkkenet

Åpningstider Kjøkken

Fra mandag til torsdag fra klokken 14 - 22 

Henvendelse kun over mail . 

  • Hjem
  • Matservering under corona

Matservering under corona

Av hensyn til smittevern, innfører vi endringer i tilbereding og servering av mat.

Enkelte av disse vil dere oppleve.

Vi anbefaler at alle som er involvert i matservering benytter ansiktsmaske/munnbind og rene engangshansker.

 

Smørbrød

Hvert enkelt smørbrød blir servert på små tallerkener dekket med folie.
Majones og remulade kommer i porsjonskuvert.

Karbonader og flyndre er pakket individuelt inn og gjesten pakker selv ut denne og legger over på tallerken.

 

Suppe

 Serveres som normalt i porselensskåler dekket med folie.

Brød og smør følger med i papirpose.

 

Salater

 Serveres som normalt i porselensskåler dekket med folie.

Brød og smør i papirpose, dressing i egen kopp.

 

Varmretter

 Serveres i forseglede cateringbokser.  

Porselenstallerken blir dekket på bord eller delt ut.

Gjesten legger selv maten over på tallerken.

Søk